Bröllopsblommor

Vi erbjuder storslagna brudbågar, vackra installationer, fantastiska brudbuketter, tärnbuketter och corsage.

Vi anpassar färg, form och blomstersort efter vad ni tycker om och vad som passar bäst i säsong. Varmt välkomna att boka en kostnadsfri bröllopskonsultation på systrarna@decobloom.se.

Sorgbinderi

Vi gör alla sorters sorgbinderier. Kistdekorationer, urndekorationer, höga, låga begravningsdekorationer, stående och liggande begravningsbuketter, hjärtan, kransar och valfria formarbeten.

Workshops

Flera gånger om året håller vi i workshops med olika teman anpassade efter säsong. Butiken förvandlas till en kreativ oas där du som deltagare får chans att lära dig något nytt och gå loss i härliga material. Håll utkik på vår instagram för nästa workshoptillfälle.

 • Smakfullt och noga utvalt

  Decosystrarna är inte bara fantastiskt duktiga, kreativa och rådgivande, de är dessutom alltid lika gulliga och proffsiga i sitt bemötande. Mina varmaste rekommendationer att göra ett besök i denna superhärliga lilla blomsteroas!

  - Beatrice

 • Världens finaste buketter

  Decobloom ordnade världens finaste buketter till mitt bröllop - fantastiskt proffsiga och enkla att jobba med. De kom med flera olika förslag (alla var superfina) och förstod på en gång vad jag var ute efter. Hur bra som helst!
  - Alexandra

 • Blommor av högsta kvalitet

  Jag har använt decobloom till flera av våra företagsevent och jag har alltid varit supernöjd. De är stilsäkra och levererar blommor av högsta kvalitet.
  - Annika